П`ятниця, 2024-04-19, 12:58 PM
ПЕРСОНАЛЬНИЙ САЙТ
педагога професійного навчання Цюпак Ольги Володимирівни

Цілі завжди випереджають можливості,
будуючи шлях для розвитку
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Мій профіль ВихідРеєстраціяВхід
Меню сайту

Категорії розділу
Інформаційна бібліотека [171]
Навчаючи - виховуємо [23]
Виробниче навчання [15]
Професія "Діловод"
Все про комп'ютерні технології та Web-дизайн [124]
технічні новинки, комп'ютерне обладнання, програмне забезпечення
Словник комп"ютерних термінів та сленгу [4]
Стенографія [10]
Етика, естетика [22]
Логіка [14]
Машинопис та Діловодство [107]
Психологія [49]
тести, оптичні ілюзії, акцентуації
Релігієзнавство [9]
Філософія [26]
Філологія [68]
мово-літературознавство, фольклористика
Українська обрядовість [211]
вірування, прикмети, етнографія, обереги
У світі цікавого [86]
Лірична сторінка [36]
Мережива долі [1]
розповіді про неординарних людей
Жартома і всерйоз [24]
Скарбничка мудрості [32]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу


Користувачі
Гості сайту
 





Помощь блогеру



 


Головна » 2016 » Листопад » 12 » Не опускайтеся до низьких вібрацій і хто така Усвідомлена Людина...
9:25 AM
Не опускайтеся до низьких вібрацій і хто така Усвідомлена Людина...

Що значить Усвідомлена Людина? Це людина, у якої зв'язок з Душею вже встановлений на 50%. До прикладу: у середньостатистичного жителя планети, який взагалі ні про які високі матерії ніколи не замислювався і навіть не збирається, ходить на свою роботу, їсть, п'є, радіє сексу та відпустці, збирає гроші на всілякі матеріальні блага, засмучується, коли раптом скасовується поїздка до моря і вважає чоловіка/дружину своєю особистою власністю за типом холодильника або мікрохвильовій печі - ось у такої людини зв'язок з Душею коливається в різні моменти його життя від 10 до 20%. Зв'язок, зрозуміло, є, його не може не бути. І не зовсім він байдужий: крім пива і сексу такій людині ще приносить задоволення милуватися красою планети, іноді відчувати абсолютно щире співчуття до близьких, і інші відчуття і почуття, які виходять саме від Душі, а не від тіла і розуму.

Також є люди, практично біороботи, які абсолютно спокійно можуть вбити людину або тварину, згвалтувати, заподіяти неймовірний біль, абсолютно без жодних почуттів при цьому - у цих людей зв'язок з Душею тільки за фактом її присутності, на 1-2%. Втілена Душа не може покинути таке тіло. За умовами домовленості зі своїм Вищим Я, вона повинна зробити все можливе і залежне від неї, щоб достукатися до розуму людини, але покинути її раніше визначеного часу смерті його фізичного тіла, до обриву срібної нитки, вона не може.

Усвідомлена Людина - людина, у якого вже досить сильний зв'язок з Душею. Максимум, якого можна досягти в умовах сьогодення і в даний час - це 80-90%. Це рівень зв'язку Просвітленого. Коли відпрацьовані всі кармічні помилки, засвоєні всі уроки. Після досягнення такого рівня, душа вважається виконала всі свої завдання і може йти у тонкі світи.

Усвідомлені люди, у яких зв'язок із Душею досяг 50%, їм неймовірно складно перебувати у цьому світі. Коли людина починає відчувати себе вже Душею, вона дивиться на навколишній світ зовсім іншим поглядом. Вона бачить його діаметрально протилежним, ніж людина, яка ще перебуває в системі. Будь-яку ситуацію, яка відбувається з нею або іншими, вона навіть не те що бачить її по-своєму, вона відчуває її. З одного боку, така людина відноситься до подій спокійно, вже розуміючи, що знаходиться лише в театрі, де всі актори грають свою роль, абсолютно не розуміючи, що вони взагалі грають. А з іншого - в певний момент виникає гостре бажання, практично потреба, якось допомогти, відчувається зовсім незвичайне для нашого світу почуття Величезної Любові і співчуття до всього. І в той же час приходить розуміння, що тебе, мало того що не чують і навіть не намагаються цього робити, але і те, що розум багатьох і багатьох людей настільки міцно тримає оборону, свої рамки, блокування, що будь-яке вимовлене тобою слово, сприймається на якійсь іншій мові, яка абсолютно незрозуміла. Людина, слухаючи тебе, майже відразу вибудовує між вами кам'яну стіну і намагається втекти. А Душа її тягнеться до тебе, кричить людині: "Послухай! Відчуй! Не йди!" Марно.

Після певного періоду перебування в Усвідомленому стані з'являється бажання просто піти звідси, але йти не можна поки не закінчиш свій Шлях. Просто немає сенсу. Ми всі пов'язані у ланцюжку. Всього одна людина може змінити життя тисяч людей. І якщо раптом піти, піти достроково, Душа буде страждати ще більше від того, що вона могла зробити, або навіть хоча б спробувати зробити, але не стала, не впоралася.

Система руйнується. Руйнується дуже повільно, але її створювали аж ніяк не дурні, щоб ось так дозволити її розвалити в один день. Вийти, відключитися від цієї системи дуже складно, розум міцно тримає оборону - для того він, цілком можливо і створювався.

Відповідаючи на питання про 50% усвідомлених, варто сказати, що необов'язково їх повинно бути стільки, але це суттєво полегшило б протистояння, яке відбувається зараз на тонких планах між тими, хто руйнує систему, намагаючись вивести з неї людей, щоб створити для них Новий Світ, або ж відправити на свої домашні планети; і тими, хто створив колись її.

Багато хто вже помітив, що з початку цього року, з часу входження в першу хвилю змін, дуже зросла кількість негативу по всій планеті. Звичайно, війни - це в першу чергу, але і в загальному люди стали якось набагато зліші, непримиренні один до одного. Їх може вивести з себе навіть будь-яка дрібниця. Наприклад, якщо зовсім недавно людина, необережно зачепивши ліктем сусіда у маршрутці, могла вибачитися і хоча б отримати у відповідь незадоволений погляд, то зараз можна дістати цілу купу образ, які як по ланцюжку, потягнуть під свої вібрації усю маршрутку і люди, вийшовши звідти, понесуть цей негатив на роботу, а потім і додому. Нами маніпулюють, а ми піддаємося цьому, навіть не намагаючись розібратися, де свої почуття і відчуття, а де прийшли ззовні, нав'язані нам.

Про це можна говорити і наводити приклади ще дуже довго, але: немає на даний момент 50% усвідомлених людей, їх, на жаль, поки так і залишається в районі 18%, але робота на тонких планах як велася, так і ведеться. Система планомірно буде зруйнована. Це однозначно і не піддається жодним сумнівам. Але час її руйнування, зрозуміло, затягнеться. Систему живлять самі люди, вони тримають її. Але чим більше буде з'являтися усвідомлених, тим швидше система впаде.

Хочу сказати всім, хто зрозумів цей світ і себе в ньому: "Тримайтеся! Не впадайте у відчай! Ваші вібрації дуже допомагають і навіть, якщо ви не пам'ятаєте, ви усі працюєте уві сні на тонких планах. Цінний кожен. Цінний і улюблений. Завжди тримайте зв'язок зі своєю Душею, слухайте її і своє Вище Я. Вас люблять і цінують вас.  Що б не відбувалося, не опускайтеся до низьких вібрацій.

Все пройде, все наближається до завершення. Любові, і по максимуму спокою всім.

Чого бажає людина? В першу чергу, спокою. Спокою, який насправді, є відсутністю занепокоєнь. Щоб було тепло, світло, спокійно. Була б наповненою коробочка з їжею - адже тіло треба регулярно удобрювати, щоб не розвалилося. Щоб було на чому возити себе на роботу, кафе, магазини і т.п. Щоб в будинку все було чисто, комфортно і технологічно. Так щоб і власне сам цей будинок взагалі був. Система з радістю надає все це, все, що взагалі захочеш, але в обмін на маленьке, незначне Щось. Те, чого ти ніколи не бачив, не чув і навіть помацати не можеш - на твою  душу.

А чого ж тоді хоче Душа? Душа безтілесна, їй не потрібні помідори і антрекот. Вона не потребує щорічного відвідування Блакитних берегів з пляшкою дорогого пива в руках. Їй не потрібні щотижня нові різнокольорові сукні та модні краватки. І не потрібна їй сталевий візок з багатокнопковою магнітолою. Але як же вона страждає ... І їй, на відміну від фізичного тіла, не допоможе жоден ескулап. Раз по раз Душа приходить в цей світ в надії, що їй вдасться взяти вгору над розумом. Раз по раз вона намагається достукатися до нього, показати, на що вона буде здатна, якщо вони будуть разом. Але все безуспішно. А хто ж тоді Я, запитаєте ви, Я - це Розум, або Я - Душа?

Коли людина, її фізичне тіло народжується в цьому світі, відбувається Втілення - Душа/Аспект, якій це тіло уготовано, приєднується до нього найтоншою Срібною Ниткою. У цей момент Розум нового тіла ще Абсолютно Чистий. І з усієї інформації у нього є тільки сукупність відомостей, ключові моменти попередніх втілень, які записані в казуальному тілі кожного. Розум чистий, піднесений і прозорий.

Душа дивиться через нього на цей світ і намагається з усіх сил схопити залишки згасаючої пам'яті про своє призначення тут з-під завіси між світами, що уже закривається. Вона ще пам'ятає, ще поки розуміє, що це необхідно для того, щоб її теперішнє втілення пройшло так, як вона собі запланувала. Щоб пройти всі уроки і виправити помилки, зроблені в попередніх життях. До кінця першого року, поки ще безтурботного перебування тут, завіса між світами повністю опускається. І тут починає відбуватися включення в систему, в соціум. Звичайно, маленьке тільце ще до народження вже регулярно тягають по лікарнях і приголомшують моторошно горланячим пристроєм на ім'я УЗД. Але приблизно до року Душа людини ще перебуває між світами і, як правило, більший час проводить в світі тонкому, тому особливо не відчуває, не запам'ятовує, не вникає. Після цього починає включатися Розум - вбудована в фізичне тіло самонавчальна Програма.

Спочатку батьки (або хтось замість них) - ось так треба сидіти, ось так ходити, це смачно, а це гаряче. Потім дитячі садочки, школи, спортивні секції, музичні гуртки - це тобі треба, а це не треба ні в якому разі; ось те роби/туди ходи, а туди не потрібно; це дуже добре, а ось це сильно погано. А Розум працює, Програма записує - і все! Людина підключена до Системи, до суспільства. Через деякий час, Програма-Розум (за рахунок свого самонавчання) вже сама здатна робити висновки, але висновки на підставі тієї інформації, що вона вже отримала від оточуючих. Цю Програму можна навчити чому завгодно, вона як губка все вбере і буде розвивати в собі це. Активно щомиті мислити, думати, прагнути до ідеалів і цілей, закладених в неї ще на самому початку. Ще через якийсь час Розум може переглянути деякі підвалини (а може і не переглянути) і рвонути в протилежний-паралельно-перпендикулярний бік від того, куди його направляли раніше. Але він працює, він включений, він все запам'ятав і записав.

А що ж робить весь цей час Втілена Душа? А Душу, в міру навчання і розвитку Програми, зносить від Розуму все далі і далі. Вона, з кожним роком розвитку людини, все більше перестає його розуміти. У Душі відсутній розумовий процес. Вона не може логічно міркувати і розбирати все на погане і хороше, добре і зле. Душа може тільки відчувати. Вона живе відчуттями. Душа НЕ дуальна, вона Цілісна і Світла. У всіх.

Часто кажуть: "Людина з чорною душею". Цього просто не може бути! Кожен аспект колись був виділений від свого Вищого Я, а кожне Вище Я, в свою чергу, відділив від себе Творець !!! І ось Душа намагається достукатися до Розуму, змусити його відчувати, але Розум підключений до Системи. Він не чує і не бажає чути Душу. Ось таке і вийшло у нас суспільство.

Ви запитаєте, а що ж створило це суспільство, цю Систему, перебуваючи в якій, ми так, отупіли і зчерствіли? Є відповідь і на це питання. Але поки його озвучувати рано. Та це й не настільки важливо. Дуже важливо зрозуміти, що ви, кожен з вас, це не тіло, не розум, не ваші думки і вигадки, не те, що ви думаєте і бачите.

Істинне Я - це Душа. Душа Світла і Чиста, яка намагається знайти вихід з цього Світу, обнулити накопичену за тисячі втілень розумом, карму. Душа, яка застрягла в своїх уроках в щільному світі, вимушена втілюватися в ньому раз по раз, і яка прагне тільки до одного - бути почутою тобою. Тільки так, почувши і відчувши свою Душу, можна вирватися з колеса втілень, і перейти, нарешті, з Миру Пекла у Світ Світла і Любові.

Категорія: Скарбничка мудрості | Переглядів: 503 | Додав: Olga | Теги: низькі вібрації, усвідомлена людина, самоусвідомлення, душа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі мого сайту
  • Інформаційний портал "Профтехосвіта Хмельниччини
  • Вище професійне училище № 25
  • Блог методиста ВПУ-25 Мар'янич Т.Г.
  • Персональний сайт Коржан Т.В.
  • Створити сайт uCoz
  • Інструкції для uCoz

  • Сьогодні

    Архів записів

    www.qrcode-generator.de
    Copyright MyCorp © 2012- 2024                       Всі авторські права захищені

    При використанні матеріалів блогу, посилання на джерело обов"язкове. Дякую за розуміння!

    www.copyright.ru

    %
    освітній портал Педагогічна преса
    https://web-kwest18.blogspot.com/