Субота, 2024-04-20, 1:29 PM
ПЕРСОНАЛЬНИЙ САЙТ
педагога професійного навчання Цюпак Ольги Володимирівни

Цілі завжди випереджають можливості,
будуючи шлях для розвитку
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Мій профіль ВихідРеєстраціяВхід
Меню сайту

Категорії розділу
Інформаційна бібліотека [171]
Навчаючи - виховуємо [23]
Виробниче навчання [15]
Професія "Діловод"
Все про комп'ютерні технології та Web-дизайн [124]
технічні новинки, комп'ютерне обладнання, програмне забезпечення
Словник комп"ютерних термінів та сленгу [4]
Стенографія [10]
Етика, естетика [22]
Логіка [14]
Машинопис та Діловодство [107]
Психологія [49]
тести, оптичні ілюзії, акцентуації
Релігієзнавство [9]
Філософія [26]
Філологія [68]
мово-літературознавство, фольклористика
Українська обрядовість [211]
вірування, прикмети, етнографія, обереги
У світі цікавого [86]
Лірична сторінка [36]
Мережива долі [1]
розповіді про неординарних людей
Жартома і всерйоз [24]
Скарбничка мудрості [32]

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Форма входу


Користувачі
Гості сайту
 





Помощь блогеру



 


Головна » 2015 » Липень » 5 » Захист від впливу комп'ютерів та телевізорів
10:42 AM
Захист від впливу комп'ютерів та телевізорів

Електростатичне поле, магнітне поле, високоінтенсивне іонізуюче випромінювання, ультрафіолетове і м"яке рентгенівське випромінювання, змінне електромагнітне поле - такий далеко не повний перелік впливів ПК на людину.

Хоча використання різноманітних вмонтованих захисних пристроїв, понижена напруга на анодах електронно-променевої трубки та інше дозволяють практично повністю ослабити усі ці випромінювання та поля, все ж не можна стверджувати, що найсучасніші комп'ютери й так звані "біотелевізори” є біологічно безпечними системами. Сучасні монітори ПК, телевізори, інша електронна техніка генерують слабкі електричні і магнітні змінні поля, в багато разів слабші від статичного магнітного поля Землі та її електричних полів, ось чому важко було навіть підозрювати, що вони можуть завдавати шкоду здоров"ю. Природно, що дослідження в цьому напрямку не отримували необхідної підтримки. І тільки останнім часом, коли почастішали повідомлення про негативний вплив відеотерміналів на здоровья користувачів, цікавість до цього напрямку досліджень суттєво зросла.

За даними ряду досліджень, проведених і в Україні, і за рубежем, підтверджено суттєве погіршення стану здоров"я користувачів відеотерміналів. Перш за все страждає мозок. Небезпечному впливу піддаються ендокринна, імунна і репродуктивна системи людини. Можливі негативні генетичні наслідки. Доведено, що у будь-якого електромагнітного поля є торсіонова складова, або торсіонове поле, котре може бути визначене як інформаційне, яке переносить '‘торсіонову" інформацію про процеси, що проходять у фізичних об"єктах. Колба електронно-променевої трубки формує певну геометричну структуру інформаційного поля, контури якого повторюють її форму. Це поле називається фоновим статичним торсіоновим полем. Воно не інтенсивне, але його довготривала дія виявляє негативний вплив на користувача за рахунок ефекту накопичення. Під час роботи комп'ютерів виникає так зване ліве торсіонове поле, в якому знаходиться користувач. І воно призводить до уповільнення всіх біохімічних процесів у людському організмі, внаслідок чого виникають ті чи інші порушення, які залежать від інтенсивності торсіонового поля і тривалості контакту. Під дією лівого торсіонового поля відеомонітора фізіологічні системи і клітинні структури людського організму зазнають певних функціональних та структурних змін. Отож, невиключено, що існує проблема підтримки "торсіонно-польової" гомеостатичної (рівноваги) людини та інших живих організмів.

Саме тому проблема захисту населення від активного впливу торсіонного випромінювань приверне останнім часом стільки уваги вчених. Аналіз результатів досліджень дозволяє зробити висновок, що з показників клінічного аналізу крові найбільш чутливим до випромінювань торсіонового генератора виявився показник швидкості осідання еритроцитів. Отже, і користувачі ІІК, і глядачі телевізорів, і господарки, що часто користуються НВЧ-піччю, знаходяться під негативним впливом «лівого» торсіонового поля.

Володимир Кобилянський, дослідник-біоенергетик м. Волочиськ

Категорія: Все про комп'ютерні технології та Web-дизайн | Переглядів: 590 | Додав: Olga | Теги: Захист від впливу комп'ютерів та те | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі мого сайту
  • Інформаційний портал "Профтехосвіта Хмельниччини
  • Вище професійне училище № 25
  • Блог методиста ВПУ-25 Мар'янич Т.Г.
  • Персональний сайт Коржан Т.В.
  • Створити сайт uCoz
  • Інструкції для uCoz

  • Сьогодні

    Архів записів

    www.qrcode-generator.de
    Copyright MyCorp © 2012- 2024                       Всі авторські права захищені

    При використанні матеріалів блогу, посилання на джерело обов"язкове. Дякую за розуміння!

    www.copyright.ru

    %
    освітній портал Педагогічна преса
    https://web-kwest18.blogspot.com/