Середа, 2024-05-01, 3:53 AM
ПЕРСОНАЛЬНИЙ САЙТ
педагога професійного навчання Цюпак Ольги Володимирівни

Цілі завжди випереджають можливості,
будуючи шлях для розвитку
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Мій профіль ВихідРеєстраціяВхід
Меню сайту

Категорії розділу
Інформаційна бібліотека [171]
Навчаючи - виховуємо [23]
Виробниче навчання [15]
Професія "Діловод"
Все про комп'ютерні технології та Web-дизайн [124]
технічні новинки, комп'ютерне обладнання, програмне забезпечення
Словник комп"ютерних термінів та сленгу [4]
Стенографія [10]
Етика, естетика [22]
Логіка [14]
Машинопис та Діловодство [107]
Психологія [49]
тести, оптичні ілюзії, акцентуації
Релігієзнавство [9]
Філософія [26]
Філологія [68]
мово-літературознавство, фольклористика
Українська обрядовість [211]
вірування, прикмети, етнографія, обереги
У світі цікавого [86]
Лірична сторінка [36]
Мережива долі [1]
розповіді про неординарних людей
Жартома і всерйоз [24]
Скарбничка мудрості [32]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу


Користувачі
Гості сайту
 





Помощь блогеру



 


Головна » 2016 » Липень » 2 » 6 жорстких уроків бізнесу від Бруно Каталано
8:55 AM
6 жорстких уроків бізнесу від Бруно Каталано

Урок 1. Дружина і сусід: Чоловік заходить в душ в той час, як його дружина тільки закінчила митися. Лунає дверний дзвінок. Дружина нашвидку загортається в рушник і біжить відкривати. На порозі - сусід Боб. Побачивши її, Боб каже: «Я дам Вам 800 доларів, якщо Ви знімете рушник». Подумавши пару секунд, жінка робить це і стоїть перед Бобом гола. Боб дає їй 800 доларів і йде. Дружина одягає рушник назад і повертається у ванну. - Хто це був? - Запитує чоловік. - Боб - відповідає дружина. - Прекрасно, - каже чоловік, - він нічого не говорив про 800 доларів, які мені винен? Мораль: діліться з акціонерами інформацією про видані кредити, інакше Ви можете опинитися в неприємній ситуації.

Урок 2. Священик і монахиня: Якось раз священик запропонував черниці підвезти її до будинку. Сівши в машину, вона закинула ногу за ногу так, що оголилося стегно. Священикові насилу вдалося уникнути аварії. Вирівнявши машину, він крадькома кладе руку їй на ногу. Монахиня каже: Отче, Ви пам'ятаєте Псалом 129? Священик прибирає руку. Але, помінявши передачу, він знову кладе руку їй на ногу. Монахиня повторює: Отче, Ви пам'ятаєте Псалом 129? Священик вибачається: Вибачте, сестра, але плоть слабка. Дібравшись до монастиря, черниця важко зітхає і виходить. Приїхавши до церкви, священик знаходить Псалом 129. У ньому говориться: «Іди далі і шукай, вище ти знайдеш щастя». Мораль: якщо Ви погано знаєте свою роботу, багато можливостей для розвитку пройдуть прямо у Вас перед носом.

Урок 3. Бухгалтер, секретарка, менеджер і Джинн: Бухгалтер, секретарка і менеджер пішли обідати і знайшли античну лампу. Ні на що не сподіваючись, вони потерли її, і на свій подив побачили перед собою Джина, який заявив: Я виконаю по одному бажанню кожного з вас. - Я перша, я перша! - Закричала секретарка - Я хочу зараз бути на Багамах, на катері, і не думати ні про що - і зникла. - Тепер я, тепер я! - Каже бухгалтер - Хочу бути на Гаваях, відпочивати на пляжі, з масажем, нескінченним запасом Піна Колада та любов'ю всього мого життя - і теж зник. - Тепер твоя черга, - говорить Джин менеджеру. - Я хочу, щоб ті двоє повернулися в офіс після обіду. Мораль: завжди давайте вашому босу висловитися першим.

Урок 4. Орел і кролик: Орел сидів на дереві, відпочивав і нічого не робив. Маленький кролик побачив орла і запитав: А можна мені теж сидіти, як Ви, і нічого не робити? - Звичайно, чому ні, - відповів той. Кролик сів під деревом і став відпочивати. Раптом з'явилася лисиця, схопила кролика і з'їла його. Мораль: щоб сидіти і нічого не робити, Ви повинні сидіти дуже, дуже високо.

Урок 5. Індичка і бик: Індичка говорила з биком. - Я мрію забратися на вершину дерева, - зітхала вона, - але у мене так мало сил. - Чому б тобі не клюнути мій послід? - Відповідав бик, - в ньому багато поживних речовин. Індичка склювала купку посліду, і це дійсно дало їй достатньо сил, щоб забратися на нижню гілку дерева. На наступний день, з'ївши ще, вона досягла другої гілки. Нарешті, на четвертий день, індичка гордо сиділа на вершині дерева. Там її помітив фермер і збив пострілом з рушниці. Мораль: маніпуляції з лайном можуть допомогти вам забратися на вершину, але не втримають вас там.

Урок 6. Маленька пташка: Маленька пташка летіла на південь, щоб перезимувати. Було так холодно, що вона замерзла і впала на землю в великому полі. Поки вона там лежала, корова пройшла повз і плескачик впав на неї. Лежачи в коров'ячому лайні, пташка раптом зрозуміла, як їй тепло, воно повернуло її до життя! Пташці раптом стало так добре, що вона заспівала, щоб висловити свою радість. Пробігає повз кішка, почула спів і вирішила розібратися, в чому тут справа. Слідуючи до джерела звуку, кішка знайшла пташку, розкопала її і з'їла. Мораль історії: Не кожен, хто напаскудив на Вас, Ваш ворог. Не кожен, хто дістає Вас з лайна, Ваш друг. Коли Вам добре і тепло, краще тримати рот закритим.

Категорія: Скарбничка мудрості | Переглядів: 523 | Додав: Olga | Теги: уроки бізнесу від Бруно Каталану | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзі мого сайту
  • Інформаційний портал "Профтехосвіта Хмельниччини
  • Вище професійне училище № 25
  • Блог методиста ВПУ-25 Мар'янич Т.Г.
  • Персональний сайт Коржан Т.В.
  • Створити сайт uCoz
  • Інструкції для uCoz

  • Сьогодні

    Архів записів

    www.qrcode-generator.de
    Copyright MyCorp © 2012- 2024                       Всі авторські права захищені

    При використанні матеріалів блогу, посилання на джерело обов"язкове. Дякую за розуміння!

    www.copyright.ru

    %
    освітній портал Педагогічна преса
    https://web-kwest18.blogspot.com/