Четвер, 2024-05-09, 8:04 AM
ПЕРСОНАЛЬНИЙ САЙТ
педагога професійного навчання Цюпак Ольги Володимирівни

Цілі завжди випереджають можливості,
будуючи шлях для розвитку
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Мій профіль ВихідРеєстраціяВхід
Меню сайту

Категорії розділу
Інформаційна бібліотека [171]
Навчаючи - виховуємо [23]
Виробниче навчання [15]
Професія "Діловод"
Все про комп'ютерні технології та Web-дизайн [124]
технічні новинки, комп'ютерне обладнання, програмне забезпечення
Словник комп"ютерних термінів та сленгу [4]
Стенографія [10]
Етика, естетика [22]
Логіка [14]
Машинопис та Діловодство [107]
Психологія [49]
тести, оптичні ілюзії, акцентуації
Релігієзнавство [9]
Філософія [26]
Філологія [68]
мово-літературознавство, фольклористика
Українська обрядовість [211]
вірування, прикмети, етнографія, обереги
У світі цікавого [86]
Лірична сторінка [36]
Мережива долі [1]
розповіді про неординарних людей
Жартома і всерйоз [24]
Скарбничка мудрості [32]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу


Користувачі
Гості сайту
 





Помощь блогеру



 


Головна » 2015 » Грудень » 15 » Що відбувається з нацією? Доктрина Алена Даллеса
6:48 PM
Що відбувається з нацією? Доктрина Алена Даллеса

Аллен Даллес (1893-1969), працював у Центральному розвідувальному управлінні США (ЦРУ) з моменту його створення в 1947 році. У 1942-1945 рр. керував політрозвідкою в Європі. Директор ЦРУ в 1953-1961 роках. Один з організаторів розвідувальної і шпигунсько-диверсійної діятельності проти СРСР та інших соцкраїн, ідеолог “холодної війни”.

Доктрина Алена Даллеса

“Мы бросим всё, что имеем, всё золото, всю материальную мощь и ресурсы на оболванивание и одурачивание людей. Человеческий мозг, сознание людей способны к изменению. Посеяв в России хаос, мы незаметно подменим их ценности на фальшивые… Мы найдём своих единомышленников, своих помощников и союзников в самой России. Эпизод за эпизодом будет разыгрываться грандиозная трагедия гибели самого непокорного на земле народа, окончательного угасания его самосознания.
Из литературы и искусства мы… постепенно вытравим их социальную сущность, отучим художников, отобьём у них охоту заниматься изображением, исследованием… тех процессов, которые происходят в глубинах народных масс. Литература, театр, кино — всё будет изображать и прославлять самые низменные человеческие чувства. Мы будем всячески поддерживать и поднимать так называемых художников, которые станут насаждать и вдалбливать в сознание культ секса, насилия, садизма, предательства — словом, всякой безнравственности.
В управлении государством мы создадим хаос, неразбериху. Мы будем незаметно, но активно и постоянно способствовать самодурству чиновников, взяточников, беспринципности. Честность и порядочность будут осмеиваться и никому не станут нужны, превратятся в пережиток прошлого. Хамство и наглость, ложь и обман, пьянство и наркоманию, животный страх… и вражду народов, прежде всего вражду и ненависть к русскому народу — всё это мы будем ловко и незаметно культивировать.
И лишь немногие, очень немногие будут догадываться или понимать, что происходит. Но таких людей мы поставим в беспомощное положение, превратим в посмешище, найдём способ их оболгать и объявить отбросами общества… Мы будем расшатывать таким образом поколение за поколением…Мы будем драться за людей с детских, юношеских лет, будем всегда главную ставку делать на молодежь, станем разлагать, развращать, растлевать её. Мы сделаем из них космополитов”.

Ця доктрина поступово впроваджується ляльководами із західного світу у свідомість людей з певною метою: створити зручне для управління суспільство масової культури споживання західного типу і впроваджується небезуспішно.

Варто так само відзначити, що Америка і весь інший західний світ бажають вирішити свої проблеми, пов'язані з настанням кризами в екології, енергетиці та у фінансовій сфері за рахунок наших ресурсів. З наведених документів стає зрозуміло, що причиною всіх наших бід є довголітня війна, що ведеться проти Росії світовою фінансовою мафією (глобалістами). Раніше нам казали, що «холодна війна» йде між «капіталізмом» і «комунізмом». Але після краху КПРС мета цієї війни постала без ідеологічного покриву: це війна за ресурси. І ці багатющі ресурси - в Росії, Україні тоді як, наприклад, в Європі вони давно закінчилися.

Отримавши гідну відповідь на свої домагання від наших дідів і батьків у Великій Вітчизняній війні, глобалісти не відмовилися від своїх цілей, а лише змінили методи їх досягнення. Від прямої військової агресії («гарячої» війни) вони перейшли до війни інформаційної («холодної» війни). Ось тепер ми підходимо до головного питання. А що ж робити? Так, зрозуміло, що нас навмисне штовхають у прірву. ЙДЕ ВІЙНА НА НАШЕ ЗНИЩЕННЯ. ВІЙНА НЕЗВИЧАЙНА ІНФОРМАЦІЙНА. ВІЙНА СТРАШНА - МИ вимираємо.... Висновок напрошується наступний. У будь-якій війні перемагає той, у кого сильніша зброя, і той, хто більш вміло використовує цю зброю. Значить, насамперед, потрібно знати «тактико-технічні параметри зброї противника». Головна зброя супротивника - РАДІО і ТЕЛЕБАЧЕННЯ, захоплені його агентурою.


Методи роботи супротивника:


    Розкладання нашої молоді через явну і приховану рекламу розпусти - розпусних текстів пісень, розпусних рухів співаків, розпусні дії «позитивних» героїв фільмів. Реклама статевих збочень через показ фільмів, де головними героями є люди, м'яко кажучи, не гідні бути в центрі уваги.
    Наркотизація наших дітей через явну і приховану рекламу наркотиків: алкоголю, тютюну, важких наркотиків, трансляція пісень типу «Пий пиво!». Показ сцен вживання наркотиків «позитивними» героями фільмів і т.д.
    Створення в головах  дітей позитивного образу злочинності через трансляцію «блатних» пісень. Будь-яка пісня - це зомбування. Мелодія вирішує завдання подолання оборони, яку виконує свідомість людини (критичне ставлення), з метою перекачування тексту пісень в підсвідомість (в підсвідомості зберігаються автоматизми людини). Будьте уважні до того, що зомбує дітей. Які автоматизми формуються у них текстами пісень, які вони прослуховують? (про автоматизмах мова ще піде нижче)
    Переписування історії нашого народу в негативному світлі з метою знищення поваги до наших предків і відриву молоді від старших поколінь.     Випинання негативних новин з метою підтримки стану тривоги в суспільстві, що веде до низької народжуваності. Подача «інформаційного сміття» на шкоду життєво важливим новинам з метою дезинформації населення і безглуздої витрати часу, щоб люди не мали можливості замислюватися про суть явищ.
Технології ведення холодної (інформаційної) війни: інформаційна війна - це війна з метою захоплення енергетичних, сировинних і людських ресурсів іншої країни, з використанням такого впливу на розум людей в області ідеології, релігії, історії, філософії, науки, коли народу країни - жертві агресії цілеспрямовано впроваджуються такі хибні уявлення про те, що відбувається в суспільстві, в житті людей, які дозволяють агресору вільно маніпулювати як урядом, так і народом цієї країни і здійснювати захоплення ресурсів, практично не зустрічаючи ніякого опору, тобто без збройного вторгнення. Необхідно відзначити, що історія ведення холодних воєн починається, на жаль, не з 1945 року. Інформаційні війни ведуться між кількома центрами людської цивілізації сторіччями, лише зрідка переходячи в «гарячі війни».

Впродовж останніх, як мінімум, 3500 років інформаційну агресію проти всіх народів Землі здійснюють спадкоємці осатанілого давньоєгипетського жрецтва, які вважають себе володарями світу - таємний світовий уряд або Глобальний Надіудейскій Предиктор (світова мафія, світове закулісся, сили заходу, глобалізатори і т. д.). Нині цю мафію представляють керівники транснаціональних банків і транснаціональних корпорацій.
Агресія здійснюється методом «культурного співробітництва», через керуючу еліту країни - жертви агресії, яка в міру свого розуміння думає (може навіть щиро), що працює на свій народ, а в міру нерозуміння загального ходу речей, є, по суті, маріонеткою в руках агресора, виконуючи його плани. Подібні війни називають ще культурними війнами, або війнами культури. У результаті такої агресії у народу жертви:

  • Руйнується цілісне сприйняття навколишнього світу, все, що відбувається навколо (в тому числі, і в суспільному житті), розривається зв'язок з навколишньою Природою і формується фрагментарна, часткова, калейдоскопічна свідомість, що легко піддається маніпулюванню ззовні, через підсвідомість; (методологічний чи світоглядний пріоритет)
  • Руйнується історична самосвідомість, реальна історія підміняється помилковими міфами, цілісний історичний процес рветься на частини, які протиставляються один одному; (хронологічний пріоритет)
  • Зв'язок з Богом, Природою підміняється вірою в ідеалістичні або матеріалістичні «священні писання», які стикаються між собою і ведуть вікову, непримиренну війну - «Розділяй і володарюй!»; (ідеологічний пріоритет)
  • Нормальні потреби людини в їжі, одязі, житлі і т.д. (тобто демографічно - обумовлені потреби) підміняються потребою в грошах, яка цілеспрямовано насаджується і проявляється в непомірних, протиприродних потребах, невгамовному слідуванні моді і доводиться до пристрасті до наживи (деградаційні - паразитичні потреби), тим самим, забезпечуючи залежність населення від тих, хто володіє фінансовою системою. А володіють нею вже вищезгадані керівники транснаціональних банків і корпорацій; (економічний пріоритет)
  • Насаджуються низинні інстинкти, що підривають фізичне і психічне здоров'я людини, руйнують генофонд нації. (Геноцид)

Узагальнено кажучи народу насаджується чужа йому концепція життєустрою, яка веде його до деградації та знищення. Виникає питання: невже Глобальний Предиктор такий «злий», що знищує народи просто так, «від нічого робити»? Ні! Причини цього наступні.
У натовпі - елітарному суспільстві панують низинні деградаційно-паразитичні потреби. Вони стоять на першому місці у держав, що живуть по сатанинській західній концепції. Саме це призвело нашу планету до системної біосферно- екологічної кризи і є його причиною. Внаслідок відсутності меж у необмежених ніким і нічим деградаційних - паразитичних потребах кланово-замкнутої «еліти», вони ніколи не будуть задоволені.
У США проживають 5% населення планети Земля. Ці 5% споживають 50% енергоресурсів, які видобувають усім людством, а це 6 млрд чоловік. При цьому насаджується американський спосіб життя. Якщо уявити, що інші 95% населення планети будуть жити, як у США, то Земля буде «обгризена» за лічені роки. Звичайно, світова мафія такого не допустить, і зараз намагається усунути виниклу кризу за своїм уподобанням:
    Скоротити споживання ресурсів Землі за рахунок:

  • Скорочення демографічно - обумовлених потреб основної частини населення, зберігши при цьому деградаційні паразитичні потреби для «обраних»;
  • Перерозподілу ресурсів, що залишилися на користь «золотого мільярда» найобраніших «обраних»;
  • Консервації деяких запасів планети.
  • Скорочення населення планети Земля з 6 млрд. чоловік до 2-3 млрд. чоловік. Це досягається за рахунок воєн, міжнаціональних конфліктів, голоду, хвороб, наркотиків, «керованих катастроф» і т.п.
  •  відновити (хоча б частково) екологію планети шляхом:
  • Різкого зменшення випуску продукції промислового виробництва.
  • Зосередження шкідливих виробництв в суворо визначених зонах планети.
  • Знищення ядерного потенціалу, хімічної і бактеріологічної зброї традиційно урівноважених країн (спочатку). У подальшому скорочення його в інших країнах, у тому числі і в США. Але робиться це все не для нашого благоденства, а для збереження панування і благополуччя цієї світової мафії.

Протистояти планам західної концептуальної влади намагаються ісламський світ, Китай, Японія. "Яблуком розбрату" у цьому протистоянні є території, природні ресурси та населення (тобто робоче бидло) колишнього СРСР - Росії та нашої з вами Батьківщини. Саме через цю призму треба розглядати події, що відбуваються в нашій країні. При погляді на життя суспільства на історично тривалих інтервалах часу (сотні років), можна побачити, що існують способи впливу на суспільство, осмислена дія которих дозволяє керувати його життям і смертю. Йдеться про пріоритети управління народами нашої планети.

Говорячи військовою мовою, пріоритети - це різні способи ведення агресії, війни з метою оволодіння людськими, природними, енергетичними та іншими ресурсами якої-небудь країни. У поета і композитора Дмитра Полторацького на цю тему є чудова пісня під назвою «Гуманоїди»: ... А пріоритети  відомі: найшвидший - просто вбивати; війни світові, війни місцеві - ось де можна грабувати, красти, Можна грабувати без кровопускання, але піде на це більше років - алкоголь, тютюн і наркоманія - геноцид - крутий пріоритет! Є пріоритет давно перевірений - позику дати під шалений відсоток, Будуть всі в боргах, тут будь впевнений, діти, онуки, навіть президент! Можна пересварити всі конфесії, Бог один, а ось релігій - тьма. Роздмухувати духовну агресію, розділяти і володарювати в умах! Є пріоритет хронологічний - взяти архіви все переписати, Щоб історичний хід подій  народу перебрехати; щоб вищий - методологічний пріоритет у людей відняти.

Наша країна, яка застосовує для забезпечення своєї безпеки військову зброю, не осмислила прийоми забезпечення світоглядної безпеки. До більш витонченої і небезпечної матеріальної зброї, вживаної по відношенню до країн і народів, відносяться генна зброя (алкоголь, тютюн, наркотики) і світові гроші (а точніше саме позиково-лихварська система), а так само 3 види інформаційної зброї: безліч протиборчих ідеологій , історичний і методологічний (світоглядний) пріоритети узагальненої зброї Концептуальною влади. СРСР був розвалений без єдиного пострілу за допомогою зеленого «змія», зеленого долара і зеленої пов'язки на лобі бездумних провокаторів.
Дозвольте, шановний читачу, загострити Вашу увагу на п'ятому пріоритеті управління, іменованому страшним словом ГЕНОЦИД. До зброї геноциду відносяться наркотики всіх видів (у тому числі алкоголь і тютюн), отруєні продукти харчування, які з величезним запалом нам нав'язують всілякі телереклами, а так само, як це не парадоксально, сучасна косметика, мода і, врешті-решт, нав'язування так званого "безпечного" сексу на противагу культурі цнотливості.
Для тих, хто сумнівається, що етиловий спирт - наркотик: ДЕСТ 5964-82: "Алкоголь - етиловий спирт, належить до сильнодіючих наркотиків". Механізм дії алкоголю (інформація 1-го Медінституту, м С-Петербург): при надходженні в кров алкоголь починає стикатися з еритроцитами (червоними кров'яними клітинами), які переносять кисень від легенів до тканин і вуглекислий газ у зворотному напрямку. Спирт, як відомо, використовують для знежирення й очищення поверхні. Коли він потрапляє в кров, то він знежирює оболонку еритроцитів, так званий ліпідний шар. Червоні кров'яні клітини при цьому набувають нову властивість, вони починають злипатися один з одним, утворюючи грона, розмір яких визначається кількістю випитого. Кровоносна система людини в окремих частинах тіла (мозок, сітківка ока) являють собою найтонші капіляри, причому діаметр деяких, найбільш тонких з них, можна порівняти з розміром еритроцитів. Грона еритроцитів, що з'явилися в крові, утворюють в тонких капілярах тромби, і кровопостачання окремих груп нейронів головного мозку припиняється. Відбувається "оніміння", а потім і відмирання окремих мікрочастинок головного мозку, яке і сприймається людиною, як, нібито нешкідливий, стан сп'яніння. У цьому стані частина нейронів головного мозку гине, а відновлення оборотних наслідків настає за сприятливих обставин протягом 3-х років.
Синдром похмілля - не що інше, як процес, пов'язаний з видаленням за допомогою струму рідини з головного мозку загиблих через відсутність кровопостачання нейронів. Тіло відторгує загиблі клітини, з цим пов'язані ранкові головні болі і спрага. Той, хто вживав алкоголь в буквальному сенсі слова мочиться своїми власними мізками.
У 1980-і рр. в СРСР на один рубль доходів державного бюджету від продажу алкогольної продукції припадало від 3 до 5 рублів збитків, що піддаються бухгалтерському обліку: додаткові витрати з оплати лікарняних листів внаслідок підвищеної захворюваності питущих, виробничого та побутового травматизму; утримання дітей-інвалідів, серед яких статистично виділяються зачаті і народжені у питущих і курців; зниження якості науково-технічних розробок і продукції, що випускається; підвищений рівень аварійності в промисловості, на транспорті; підліткова злочинність, в яку значну частку вносить підліткове пияцтво з наслідування дорослим і т.п.
П'ЯНА ЛЮДИНА - неповноцінна людина У багатьох це стало свого роду "розвагою" - якомога частіше перебувати в стані недолюдей, оскільки нормальний стан для них вже в тягар. Таким людям краще було народитися тваринами, оскільки вони доводять, що людський розум їм не потрібен.
А тепер, шановний читачу, після всього вище сказаного, дайте відповідь на питання. Чи може бути щастя в сім'ях, де існують проблеми, пов'язані з алкоголем? Нехай кожен відповість на це питання самостійно. А я хочу лише тільки нагадати один історичний факт. Довгий час європейці не могли завоювати землі американських індіанців, не дивлячись на перевагу в зброї. Тоді вони пішли іншим шляхом. Навчили аборигенів виробляти і вживати самогон. У результаті корінні жителі Америки живуть тепер у спеціально виділених їм територіях (резерваціях). Чи підуть українці по стопах індіанців? Точніше необхідно вже ставити питання трохи інакше. Чи виживе нація?
Ну а тепер поговоримо і про секс.
У радянські часи в СРСР говорити про секс, тим більше з молоддю, було не прийнято. У країні ще жеврів культ цнотливості. Але недолік інформації з цих питань породжував відповідні негативні наслідки. А саме: з приходом «демократії» зі своєю «свободою слова», на молодь того часу полилися потоки інформації про «безпечний» секс. У найпопулярніших журналах і телепередачах виступали різні «фахівці», що руйнують психологічні бар'єри у підлітків, пов'язані з сексом. До прикладу, особисто читала в одному з випусків журналу «Здоров'я» (на жаль, не можу назвати номер, не пам'ятаю) статтю якогось «ведучого сексолога», який доводив, що ранні статеві зв'язки краще впливають на успішність школярів. Ні дорослі люди, ні, тим більше, підлітки не могли самостійно зважити всі плюси і мінуси цих явищ, на увазі вищесказаного дефіциту (а точніше повної відсутності) інформації. Це і є один із прийомів ведення холодної війни. Тепер ми бачимо, як багато і багато тисяч юнаків і навіть дівчат йдуть на навчання з сигаретою в роті або з відкритою пляшкою пива в руці. І навіть на перервах у школах підлітки у віці 10-14 років п'ють «правильне пиво». Така картина вже перестала шокувати і вчителів, і батьків. А даремно! Адже всім нормальним людям сьогодні має бути цілком зрозуміло, що наркоманія, алкоголь, тютюн, реклама сексуальної розбещеності і вседозволенності, все це - зброя знищення народу, і в першу чергу його генофонду, його молодого покоління. Йде холодна війна, тобто війна інформаційна, ведення якої визнають вже багато, і геноцид ісламських народів  - один з методів ведення цієї війни. І багато батьків змирилися з цим, опустили руки, здалися ... Багато ... Але не ВСІ!
Відомий такий шкільний анекдот.
Учитель на уроці географії: «Діти, ви знаєте, як натягнути презерватив на глобус?»
- «??? А що таке глобус? »- Відповідають діти.
- «З цього ми й почнемо», - продовжив учитель.

Багато хто чув про виродження Росії, про «сексуальну революцію», що прийшла із Заходу. Про «безпечний секс - твій вибір» . Відкриємо сутність явищ, які стоять за цими фразами. Комусь культура презервативів бачиться як вирішення проблеми перенаселення планети та збереження репродуктивного здоров'я народу в «безпечний секс» заради втіхи чуттєвості. Проте проблема, із якою зіткнулося людство, - проблема зовсім іншого роду, захиститися від якої завдяки різним презервативам не вдасться. Справа в тому, що загроза перенаселення і хвороби, що поширюються статевим шляхом, - тільки один (і до того ж найбільш очевидний) тяжкий прояв переважання тваринного типу психіки серед, загалом, розумних людей. Для того, щоб було зрозуміло, що таке тваринний уклад психіки, необхідно зазначити наступне.

Поведінка людини будується на основі взаємодії у неї:

  1. Уроджених інстинктів і безумовних рефлексів.
  2. Бездумного автоматичного відпрацювання звичок (вироблених у процесі життя в суспільстві) і навичок поведінки (освоєних у ході виниклих ситуацій, обставин, на які треба було реагувати - «ситуацій-подразників»). (Ті самі, вище згадані автоматизми).
  3. Розуму. Тобто розумного виробітку своєї поведінки на основі інформації, що зберігається у пам'ятті людини, і інформації, що надходить людині з оточуючого середовища.
  4. Інтуїції. Інтуїція (лат. Intueri - пильно дивитися) - здатність безпосереднього осягнення істини. У психіці будь-якого індивіда все це (1,2,3,4) так чи інакше, є. А ось в залежності від того, які з цих складових переважають у повсякденному житті, можна говорити про тип психіки тієї чи іншої людини.

Розрізняють чотири типи психіки:

  • тваринна - проявляється, коли розум людини обслуговує тільки вроджені інстинкти і безумовні рефлекси, відкидаючи інтуїцію; психіка зомбі - біоробота - це бездумне відпрацювання звичок, автоматизмів, традицій, копіювання дій оточуючих, загорнутий в «культурну упаковку»;
  • «демонічний» тип психіки - розум і воля візьмуть гору над інстинктами. Але, відкидаючи інтуїцію і Вищий Промисел, «демонізм» знаходиться в полоні самовпевненої думки про свою самодостатність, стаючи жертвою обмеженості і одержимості, подолати яку самостійно він не може;
  • людяний тип психіки характеризується свободою від одержимості (від «стадності», «колективної психіки»). Інстинкти, звички, розум, інтуїція - знаходяться у згоді між собою і допомагають один одному в поведінці людини в руслі Божого Промислу.
  • Існує п'ятий, штучно створений тип психіки, - опущений у протиприродний стан, нижче тваринного рівня, під впливом алкоголю і наркотиків.

При «гегемонії» в суспільстві тваринних інстинктів всіх нас на кожному кроці підстерігають небезпеки. Телебачення у фарбах показує їх нам щодня; вбивства, згвалтування, пограбування, наркотики і т.д. ... На всі ці прояви «Тварину початку» презерватив (навіть з великої літери) НЕ натягнеш! Перш за все, слід позбутися самообману у відношенні того, що сексуальні розваги з вживанням презервативів безпечні для здоров'я наступних поколінь. Пропагандистам подібних розваг насаджувати явну брехню як істину - непробачно, але і вірити їй бездумно - не менше непростимо, оскільки брехня має властивість ставати згубною реальністю, щоб повірили в неї.

Безумовно, що гумотехнічні вироби знижують шанси заразитися венеричними захворюваннями, але справа в тому, що деяка генетична інформація передається через біополе. Цей енергоінформаційний обмін ДВОСТОРОННІЙ. Це явище, що отримало назву «телегонія». Але всі дослідження і публікації з проблеми телегонії були засекречені. Питання для роздумів - ЧОМУ?

І ще трохи про моду і косметику.

У різних видів активна роль в залученні особин іншої статі для продовження роду належить або самцям, або самкам. Якщо шукати аналоги такого роду в житті людського суспільства, то практично всю історію Заходу супроводжує історія жіночої моди, косметики та парфумерія, галантерея. Чоловіча мода, косметика і парфумерія, галантерея не є таким предметом обговорення і уваги суспільства, як жіноча. Функціонально за своєю суттю весь арсенал жіночої моди, косметики, парфумерія та галантерея - впровадження в культуру інстинктивних програм залучення партнера для продовження роду.

Анекдот:- Тато, скажи, як ловлять божевільних? - За допомогою косметики, чарівних посмішок, модних суконь і білизни, синку.

За своєю суттю все це волає до статевих інстинктів чоловіків, в чому змогли переконатися багато жертв згвалтувань, які своїм виглядом, створеним ними ж за допомогою арсеналу моди, косметики, парфумерії та галантереї, змогли порушити в комусь з самців поведінку на основі статевих інстинктів , які ті не змогли стримати (або ж взагалі не звикли стримувати, оскільки вся їхня психіка підпорядкована потребам інстинктів). (тваринний тип психіки). Для тваринного типу психіки жінок характерно прагнення до того, щоб виділитися на тлі інших самок і привернути до себе увагу багатьох самців. Про те, якими особистісними якостями володіють ті, чию увагу вони об'єктивно своїм зовнішнім виглядом і поведінкою здатні залучити переважна кількість модниць не замислюється, сліпо і бездумно слідуючи моді і її не керованим (як багато хто вважає) примхам. Вимоги естетики і функціональності в жіночій моді вторинні по відношенню до задачі збудження статевих інстинктів чоловіків. Жінка-людина повинна вміти поводитися і повинна вести себе так, щоб бути бажаною тільки коханій людині, у кому вона вже з самого початку їх взаємовідносин передбачає майбутнього батька їх дітей, залишаючи байдужим до себе всіх (навіть сексуально стурбованих) самців в окрузі. Історично реально ЖІНОЧА МОДА, а тим більше «висока» мода, перетворилася на порнодійство, з яким усі звиклися. Це не ніжний ерос. Відмінність порнодії від Ероса в тому, що порнодія безадресно звернена до статевих інстинктів натовпу, а ерос адресно звернений єдино до коханої людини, обов'язково іншої статі.

Жінка-модниця, тим більше під покривом «витонченої» культури, звичайно, не настільки явна тварина, як відверто хтива повія. Але при певному погляді відмінність між ними тільки в культурних продовженнях одних і тих же статевих інстинктів, що не підвладні їм. Косметика так само є засобом залучення уваги до себе особин протилежної статі. Принаймні, так було в історичному минулому до тих пір, поки КОСМЕТИКА не перетворилася по суті в хімічну зброю (а можливо і у генетичну, що вражає майбутні покоління). Один із прикладів - стаття Юлії Ларіонової «Красиві губи - хвора печінка» в тижневику «Кур'єрі», N 2 28 від 20-26 липня 2000 р.: «Коли вибираєте помаду, варто звернути увагу не тільки на її відтінок, але і на склад. Медики і екологи попереджають: багато помади роблять на основі шкідливих синтетичних речовин. З них приготувати помаду набагато простіше, ніж з натуральних олій, робота з якими вимагає великої майстерності, часу. Ось хіміки і придумали багато синтетичних замінників, які дійсно надають помаді поліпшені якості. Але якщо рослинні засоби нешкідливі, то мінеральні масла, а також нафтопродукти осідають в печінці, нирках і лімфатичних вузлах, а це загрожує багатьма хворобами, поганим самопочуттям, сприяє появі синдрому підвищеної втоми, А при тривалому потраплянні використовуваного для губ кристалічного парафіну починаються запальні процеси в серцевих клапанах. Це відноситься не тільки до дешевої помаді, що продається на кожному розі, але і до продукції багатьох відомих виробників косметики. Подивіться на склад своєї помади. Нафтові продукти і хімічні жири можуть "ховатися" під виглядом парафіну, мікрокристалічного воску, петролатума (це вазелін, одержуваний з нафтових залишків), мінеральних масел, церезиту, methicon та інших. Кілька років тому Всесвітня Організація охорони здоров'я навіть встановила граничну норму - щодня людина може отримувати не більше 0,01 міліграма мінеральних масел на кожен кілограм своєї ваги. Але, використовуючи губні помади, олівці, блиск для губ, жінки мимоволі «з'їдають» набагато більше і заподіюють шкоду своєму здоров'ю. (а при поцілунках всю цю погань поїдають і чоловіки). Екологи та лікарі вважають, що фірмам треба повністю відмовитися від використання шкідливих нафтопродуктів і йти по шляху використання натуральних продуктів, але фірмам це невигідно ».

А крім губних помад є ще й інші засоби макіяжу, шампуні, креми, лосьйони, фарби для волосся, дезодоранти, зубні пасти, синтетичні тканини і фарби.

Всі ці правила «хорошого тону» - культурна оболонка (фантик) інстинктивного соромно-стайної поведінки та привернення уваги потенційних партнерів для відтворення нових поколінь виду «Ното Sapieпs». Ця стадно-стайна залежність від поточної моди жінки-носія нелюдяного типу психіки продовжує діяти і після того, як вона починає жити сімейним життям, і діє навіть всупереч смакам її чоловіка в області естетики і сексуальних прагнень. Цим самим жінка відкриває можливість руйнування її ж власної сім'ї внаслідок того, що вона перестає бути сексуально жаданою для чоловіка або стає омріяною для когось стороннього. Якщо чоловік через статеві інстинкти підпорядкований жінці з тваринним типом психіки, в поведінці якої переважають тваринні інстинкти, то його поведінка також вельми далека від людської.
Завершуючи тему геноциду в цілому, хотілося б сказати кілька слів про геноцид харчовий. Те, що виробництво сигарет і алкоголю - це джерела колосальних надприбутків, тепер уже ясно всім, за винятком дурнів. А ось про харчові добавки, генномодифікованих організмів (ГМО продуктах) говорити стали порівняно недавно. Те, що харчові добавки і ГМО - це зброя геноциду, сумніватися не доводиться. Без тютюну, алкоголю, наркотиків людина прожити зможе, а без їжі людина прожити не може. Тому ГМО «працює напевно». Сьогодні вже не секрет, що «їжа Франкенштейна» (ГМО продукти), як і алкоголь, коштують мільярди доларів. Щоб зрозуміти ступінь впливу ГМО на живий організм, співробітниками інституту РАН були проведені серія експериментів на щурах. В результаті було встановлено наступне: у процесі впровадження гени можуть не тільки мутувати самі, а й чинити негативний вплив на геном рослин. У ГМ-рослинах можуть утворюватися невідомі токсичні білки, а тому трансгени можуть викликати у людини токсикози і алергію. Фантастичне оповідання про те, як в результаті генетичних маніпуляцій з'явилися нові рослини, які приводили людей до сліпоти, може стати реальністю вже сьогодні. Способи вбудовування гена недосконалі не гарантують безпеки рослин, створених за їх допомогою. За допомогою тестів, якими зараз досліджують ГМ-рослини, визначити, небезпечні вони, чи ні не можливо. На тваринах результат впливу ГМ-рослин можна побачити досить швидко. І з'ясувати, чи стане тварина хворіти, чи порушаться його репродуктивні функції.
ГМ-рослини можуть призвести до того, що все живе на нашій планеті загине. Рослини і тварини формують клімат. Це може бути результатом масштабного поширення ГМ-культур. Більшість ГМО через 1-2 або кілька поколінь стають безплідними. І не виключено, що ті, хто їх їсть, теж через пару поколінь стануть не здатними до відтворення роду. Саме з цим пов'язують різке скорочення біорізноманіття в полях з ГМ-культурами. Сьогодні харчова промисловість багато в чому залежить від використання ГМО при виробництві м'ясної, молочної продукції, кондитерських, хлібобулочних виробів, використання ГМ овочах (в основному бобових), злакових культурах. Все це підриває здоров'я не лише сьогоднішніх громадян, а й майбутні покоління. Проблема генномодифікованих продуктів безпосередньо пов'язана зі станом демографії в майбутньому, і вирішувати її необхідно сьогодні. «Фахівці» харчової промисловості переконують, що в умовах глобалізації, коли необхідна велика кількість дешевої їжі, без ГМО не обійтися. Однак це не так. Дефіцит чого-небудь - це наслідок низької якості управління. Тому в умовах глобалізації, відсутність «правильної» їжі, екологічно чистих здорових продуктів, поява ГМО - це результат антиприродної, антилюдської, аморальної діяльності конкретних людей.
Після всього сказаного хотілося б, шановний читачу, навести деякі цифри, які «підводять риску» під вищесказаним. За статистикою через кілька років на одного працюючого припадатиме 4 утриманця. Йде «обезлюднення» сіл і міст. Оголюються найважливіші геополітичні зони. Йде «опустелювання» раніше освоєних територій. У Вашингтоні аналітики ЦРУ прорахували, що при таких темпах геноциду  їм навіть завойовувати нас не треба. Вже через 10-15 років ми просто фізично не зможемо контролювати територію нашої Батьківщини. Коментарі, як кажуть, зайві.
Ще про один метод геноциду, проведеного в нашій країні. Вже багато років поспіль багато фахівців з імунології (наука, що вивчає імунітет людини) заявляють про грандіозний негативний вплив на генофонд нашого народу проведеної поголовної вакцинацією дітей! Дуже детальну інформацію з цього питання надав доктор А.КОТОК в роботах: «Нещадна імунізація» і «Щеплення в питаннях і відповідях для думаючих батьків»! Ці матеріали можна знайти в Інтернеті. Шановні батьки! Якщо ви дійсно дбаєте про здоров'я ваших дітей, ви повинні знати думку справжніх імунологів, а не педіатрів, у яких знання про імунітет складають 0%. А справжні імунологи кажуть, що імунітет людини практично не вивчений, і тому входити в закони незвіданої природи людини вкрай небезпечно, але вигідно конкретним людям, що займаються бізнесом на нашому народі. Відповідно до концепції «допустимих поствакцинальних реакцій» (висока температура, блювота, неспокій, безперервний крик дитини і навіть судоми) і так званого поствакцинального періоду, що характеризується придушенням функцій імунної системи і, відповідно, високою схильністю до різних захворювань, - вакцинатори прямо заявляють, що бути хворим після щеплення - це нормально! Яким же чином мислиться зробити дитину більш здоровою в майбутньому, якщо вона постійно нездорова протягом того часу, коли розвиваються найважливіші системи організму, покликані забезпечити здоров'я на все життя? Чим слабкіший імунітет людини, тим частіше вона хворіє, а, отже, більше купує ліків, тим багатшими стають «бізнесмени здоров'я». Ось чому багато країн заходу поступово скорочують вакцинацію свого населення, а незатребувані вакцини в найбільших кількостях направляють у країни третього світу. А слідом направляють каравани з ліками, які, нібито, лікують від тих захворювань, які виникають внаслідок поголовного зараження «живими бактеріями». У перші 1.5 роки свого життя дитина отримує 7 вакцин, причому перші вакцину дитина отримує в перші 12 годин життя!
В результаті, на даний час, ми бачимо, що величезна частина населення нашої планети деградувала до рівня людини-зомбі, людини-тварини. Чи можна в такому середовищі відчувати себе щасливим? Можна, але це буде тільки ілюзія щастя, а неприємності і проблеми, що випливають з цих обставин, будуть реальними.
Існує міф, що несправедливість на землі була «споконвіку», і, як наслідок, нічого не можливо виправити. Але це все - лише черговий міф із серії «хронологічний пріоритет». Потрібно тільки не полінуватися і відновити традиції тих часів, що несуть благополуччя в людському суспільстві. Ось і перша відповідь на поставлене питання «що робити?».

Зараз існує багато робіт провідних вчених істориків і археологів, які вивчають ці питання:Шилов, А.Асов, В. Дьоміна, С.Алексеев, В.Мегре, В.Лермонтов, Ю.Мухіна, М. Калашников, Концепція Громадської Безпеки під епічною назвою «Мертва Вода». Ось і друга відповідь. Щастя може бути тільки у справедливому суспільстві. А у справедливому суспільстві влада має належати народу, але для цього народ має знати хоча - б елементарні ази керування. В іншому випадку, якщо не керуєш ти, значить, управляють тобою! Політика - це управління. Якщо ти не займаєшся політикою, то політика неминуче займеться тобою! Але все ж найнеобхідніший захід, без якого не мислиться справедливе суспільство в цілому, і щастя окремо взятої людини - це прагнення кожного з нас до людяності (до людяного типу психіки). Це найскладніший елемент переходу людства до щасливого майбутнього.

Всі ми з вами заражені агресією! І немає таких ліків, щоб вилікуватися від цієї смертельно небезпечної хвороби, крім власної сили волі і ясного розуміння небезпеки. Крім агресії, ми з вами заражені боягузтвом і підлою сутністю раба. Хочемо ми того чи ні, але вкрай необхідно проявити максимум сили своєї волі до подолання цих людських пороків! Іншими словами, необхідно для початку провести найжорстокішу «внутрішню боротьбу» з самим собою, а точніше, з тими недоліками, які не дають кожному з нас стати ЛЮДИНОЮ з великої літери. Щоб бути щасливим потрібно стати людиною з чистою совістю, щедрої душею, міцною рукою, тверезою головою і любов'ю до навколишнього світу! І вже тільки після цього необхідно вести боротьбу з «зовнішніми» причинами наших бід.

http://www.kpe.ru/

Категорія: Інформаційна бібліотека | Переглядів: 625 | Додав: Olga | Теги: доктрина Алена Даллеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзі мого сайту
  • Інформаційний портал "Профтехосвіта Хмельниччини
  • Вище професійне училище № 25
  • Блог методиста ВПУ-25 Мар'янич Т.Г.
  • Персональний сайт Коржан Т.В.
  • Створити сайт uCoz
  • Інструкції для uCoz

  • Сьогодні

    Архів записів

    www.qrcode-generator.de
    Copyright MyCorp © 2012- 2024                       Всі авторські права захищені

    При використанні матеріалів блогу, посилання на джерело обов"язкове. Дякую за розуміння!

    www.copyright.ru

    %
    освітній портал Педагогічна преса
    https://web-kwest18.blogspot.com/