П`ятниця, 2024-04-26, 2:27 PM
ПЕРСОНАЛЬНИЙ САЙТ
педагога професійного навчання Цюпак Ольги Володимирівни

Цілі завжди випереджають можливості,
будуючи шлях для розвитку
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Мій профіль ВихідРеєстраціяВхід
Меню сайту

Категорії розділу
Інформаційна бібліотека [171]
Навчаючи - виховуємо [23]
Виробниче навчання [15]
Професія "Діловод"
Все про комп'ютерні технології та Web-дизайн [124]
технічні новинки, комп'ютерне обладнання, програмне забезпечення
Словник комп"ютерних термінів та сленгу [4]
Стенографія [10]
Етика, естетика [22]
Логіка [14]
Машинопис та Діловодство [107]
Психологія [49]
тести, оптичні ілюзії, акцентуації
Релігієзнавство [9]
Філософія [26]
Філологія [68]
мово-літературознавство, фольклористика
Українська обрядовість [211]
вірування, прикмети, етнографія, обереги
У світі цікавого [86]
Лірична сторінка [36]
Мережива долі [1]
розповіді про неординарних людей
Жартома і всерйоз [24]
Скарбничка мудрості [32]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу


Користувачі
Гості сайту
 





Помощь блогеру



 


Головна » 2015 » Липень » 5 » Захистить "Форпост"
10:30 AM
Захистить "Форпост"

На основі проведених медично-клінічних досліджень і випробовувань на протязі кількох останніх років встановлено, під час роботи моніторів ПК, телевізорів, НВЧ-печей та іншої електронної техніки присутня інформаційна компонента, котра негативно впливає на організм людини. Захист від неї не забезпечує жоден із відомих захисних пристроїв.

Захисний пристрій "ФОРПОСТ-1" розроблений ТОВ "Спінор інтернешнл" (Україна, м. Київ) сумісно з колективом вчених Національного Технічного університету України "Київський політехнічний інститут" (Україна м. Київ). Виробник: ТОВ "Спінор Інтернешнл" (Україна, м. Київ). ТОВ "Спінор Інтернешнл" (зареєстровано в 1991 г., штат співробітників складається із досвідчених, високо-професійних спеціалістів в області біо- енерготехнологій, серед яких кандидати технічних наук, професори, академіки Міжнародної академії біоенерготехнологій) є: членом Київської торгово-промислової палати і членом ТПП України, колективним членом Київського відділу Міжнародної академії біоенерготехнологій, учасником ряду престижних українських меіжнародних виставок, неодноразово нагороджувався почеснимими грамотами і дипломами.

Розповідає кандидат технічних наук, генеральний директор підприємства "Спінор інтернешнл" Анатолій Павленко: ми пропонуємо пристрій, що не має аналогів у світовій практиці, який захищає організм від негативного впливу інформаційної компоненти електромагнітних випромінювань (торсіонових полів). Пристрій є продуктом новітніх технологій захисту користувачів ПК, телевізорів, мобільних телефонів, не потребує джерела живлення. Винахід має сертифікат якості. Європейський сертифікат захищений патентами України, патентами США, схвалений Міністерствами охорони здоров"я України, Болгарії, вченими Москви і Санкт-Петербурга.

"ФОРПОСТ-1" - це принципово новий захисний пристрій, оснований на вивчених законах взаємодії інформаційних(торсійних полів), за принципом своєї дії і влаштування він не має аналогів в світовій практиці, що, безумовно, дозволяє назвати його пристроєм, що базується на нових проривних технологіях XXI віку. Це безпечний та ефективний засіб профілактики професійних захворювань користувачів персональних комп’ютерів, радіолокаційної, лазерної та копіювальної техніки, ідеотерміналів та телевізорів, СВЧ-техніки, контрольно-вимірювальних приладів, засобів мобільного зв’язку, ультразвукових і рентгенівських апаратів, будь-якої електронної та побутової техніки.

 

Призначення захисного пристрою "ФОРПОСТ -1" ("Формувач поля статичного торсійного") "ФОРПОСТ-1" призначений для захисту організму людини від біопатогенного впливу торсійної компоненти електромагнітного випромінювання електронної техніки, такої як: монітори і відеотермінали (що мають TFT- екран або електронно-променеву трубку), телевізори, електротехніка, різноматні пульти управління, лазерні установки, ультразвукові і ренгенівські апарати, копірувальна техніка, печі СВЧ, засоби зв’язку і т.і.

Використання захисного пристрою "ФОРПОСТ-Г* забезпечує медико-біологічний захист користувача і попереджає :

  • втому і напруженість користувача ПК під час роботи;
  • порушення діяльності головного мозку, зниження концентрації уваги ;
  • патологію зорового аналізатора, верхніх дихальних шляхів;
  • негативний вплив торсійних (інформаційних) полів на імунну, ендокринну та репродуктивну системи, генетичниий апарат;
  • розлад нервової та сердечно-судинної систем.

Сфери діяльності людини, де застосовується захисний пристрій: захисний пристрій може використовуватись учнями в комп’ютерних класах вищих і середніх учбових закладів; на робочих місцях операторів ЕОМ; підприємствах в різних сферах керування і експлуатації; операторами станків - оснащених ЕОМ; водіями міського електротранспорту, машиністами залізних доріг і метрополітену; машиністами виробничих електротранспортних засобів; водіями автомобільного транспорту; в комп’ютерних гральних автоматах і системах обробки даних, призначених для загального користування; друкарських машинках класичної конструкції і касових апаратах, оснащених відеодисплеями. Може бути використано у військових підрозділах (радіолокація, зв’язок), в силових структурах (системи відеонагляду і контролю). Пристрій також необхідний працівникам тих спеціальностей , які в зв’язку з виконанням своїх професійних обов’язків більшу частину свого робочого часу проводять в контакті з оргтехнікою:

  • бухгалтерам, економістам і робітникам банків;
  • співробітникам силових структур і охоронних відомств;
  • журналістам і співробітникам телебачення, редакцій, видавництв і агентств;
  • програмістам, дизайнерам, конструкторам, ІТ робітникам;
  • диспетчерам, касирам на транспорті і в торговій мережі, робітникам підприємств зв’язку;
  • викладачам в комп’ютерних класах, персоналу ігрових комп’ютерних клубів;
  • офісним робітникам, секретарям і менеджерам.

Особливо рекомендується застосування захисного пристрою для дітей під час відвідування ними ігрових комп’ютерних клубів, тому що імунна, ендокринна і нервова система дітей найбільш вразлива до випромінювання. Пристрій рекомендовано до використання як необхідний засіб захисту здоров’я людини під час перебування (в т. ч. і короткочасного) в аномально- випромінюючих (геопатогених) зонах в виробничих, жилих і ін. приміщеннях. Пристрій може застосовуватись і в якості біоенергетичного засобу підтримки загальнофізичного тонусу і працездатності організму. Якщо періодично носити захисний пристрій з собою (наприклад, при використанні засобів радіозв’язку, під час поїздок в різних видах транспорту або під час роботи в виробничих приміщеннях з підвищеним рівнем електромагнітного фону) він діє як засіб для зменшення втоми, збалансування і підвищення енергетики організму.

Принцип дії захисного пристрою: "ФОРПОСТ-1" можна віднести до третього класу штучних джерел формових торсійних полів з широким спектром випромінювань. В цих розробках використані ідеї відхилення лівих торсійних полів, які генеруються моніторами ПК і іншою електронною технікою, при їх взаємодії з правими торсійними полями пристрою захисту. Під час роботи монітора ПК, користувач (не використовуючи засіб захисту) знаходиться під дією негативного для нього лівого торсійного (інформаційного) поля, що має високу проникаючу здатність і не піддається традиційному екрануванню.

Захисний пристрій "ФОРПОСТ-1" являє собою генератор правого фермового статичного торсійного поля, яке при взаємодії із дуже небезпечним для організму людини лівим торсійним полем монітора відхиляє останнє від початкового положення практично на 180° в зону його правого поля (у відповідності до законів взаємодії торсійних полів) , тобто в протилежний від користувача бік, при цьому поля взаємно нейтралізуються уже за монітором на відстані 10-15 см позаду нього. В результаті взаємокомпенсації правого і відхиленого лівого поля монітора, утворюється безпечна зона як перед монітором, так і навколо нього площею до 2,5 м2.

Пристрій по своїй суті відхиляє випромінювання негативної торсійної компоненти електромагнітного поля згаданих вище виробів від оператора (користувача), створюючи перешкоду для виникнення енергоінформаційних зв’язків між випромінювачем і людиною і, як наслідок, суттєво підвищує продуктивність праці оператора, підтримує фізіологічні показники організму користувача. Таким чином, при використанні запропонованого пристрою створюються комфортні умови перебування людини при експлуатації різноманітної техніки і приладів. Вплив правого торсійного поля являється сильним оздоровчим фактором. Люди, що працюють з генераторами, практично не звертались до лікарів, а інфекційні і зв’язані з переохолодженням хвороби переносили значно легше.

"Форпост" забезпечує медико-біологічний захист людини, попереджує негативний вплив торсіонових полів на імунну, ендокринну і репродуктивну системи, запобігає розладу нервово і серцево-судинної системи, порушенню діяльності головного мозку, патології зорового аналізатора, верхніх дихальних шляхів, знімає втому і напруженість оператора ПК під час роботи.

Київське науково-виробниче підприємство "Електронмаш" комплектує з травня 2001 року всі монітори ПК для шкіл пристроями «Форпост-I». Ефективність роботи приладу "Форпост-І" ви можете перевірити, подзвонивши за телефоном (044) 452-8866. Придбати "Форпост-І" можна за адресою: м. Хмельницький, Львівське шосе, 27, тел. 2-51-09, Салон-магазин Східної культури "Сім слонів".

Категорія: Все про комп'ютерні технології та Web-дизайн | Переглядів: 643 | Додав: Olga | Теги: торсіонні поля, електромагнітне випромінювання, Форпост, Захист ПК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі мого сайту
  • Інформаційний портал "Профтехосвіта Хмельниччини
  • Вище професійне училище № 25
  • Блог методиста ВПУ-25 Мар'янич Т.Г.
  • Персональний сайт Коржан Т.В.
  • Створити сайт uCoz
  • Інструкції для uCoz

  • Сьогодні

    Архів записів

    www.qrcode-generator.de
    Copyright MyCorp © 2012- 2024                       Всі авторські права захищені

    При використанні матеріалів блогу, посилання на джерело обов"язкове. Дякую за розуміння!

    www.copyright.ru

    %
    освітній портал Педагогічна преса
    https://web-kwest18.blogspot.com/